Nanne Grönvalls fina hyllning till Charlie – Expressen


Charlie Grönvall kom trea i ”Idol 2016″.

På Instagram berättar nu Nanne Grönvall om hur det var att komma tillbaka efter utbrändheten samtidigt som hon hyllar sin son.

”Älskade, duktiga Charlie”, skriver hon.

Idol 2016″ är över. I fredags gjorde Rebecka Karlsson, Charlie Grönvall och Liam Cacatian upp i den stora finalen.

Efter den första ronden tvingades Charlie Grönvall lämna programmet. Rebecka Karlsson gick vidare men till slut stod Liam Cacatian som segrare.

På plats i Globen var Charlie Grönvalls mamma Nanne Grönvall, som för första gången såg sin son uppträda live i ”Idol”.

LÄS MER: Charlie Grönvall lurade TV4 i finalen

Då hon varit sjukskriven för utbrändhet under hösten hade hon tidigare inte kunnat vara med på plats. På Instagram berättar hon nu om känslorna efter finalen:

”För första gången på över ett halvår orkade jag mig i väg i går på ett stort event under en lång kväll – ‘Idol’-finalen i Globen. Wow, vad kul detta var. Lite trött i dag, men det var det värt. Ville inte missa en minut där. Tack alla som har engagerat sig i min och Charlies resa genom Idol-veckorna på var sin sida om tv-rutan – jag klistrad framför tv:n och han i den”, skriver hon.


Nanne Grönvall berättar också om hur hon suttit klistrad framför tv:n.

”Det har varit magiskt att följa ‘Idol’ vecka efter vecka. Alla idolerna har varit helt lysande, precis som juryn har varit ett spännande team att följa i varje program – tre starka, olika personligheter som kompletterat varandra så bra”, skriver hon och fortsätter:

”Tack även till oslagbara Pär Lernström som har varit en guldklimp till programledare, på samma sätt som Gry Forssell och Farao Groth har varit fantastiska i ‘Idol Extra’-sändningarna med bra frågor och stämning. Tack ‘Idol’ för dessa härliga veckor”.

LÄS MER: Liam Cacatian vinner ”Idol 2016″

Nanne Grönval passar också på att gratulera de tre finalisterna.

”Grattis Liam och Rebecka till 1:a respektive 2:a platsen. Ni är så värda detta för ni är lysande stjärnor, precis som jag är stolt över hur Charlie har lyckats ta sig till en hedersam bronsplats”, skriver hon och fortsätter:

”Älskade, duktiga Charlie. Grattis till er alla tre. Det kommer att bli tomt på fredagarna nu”.

Läs mer här:


Källa: Nanne Grönvalls fina hyllning till Charlie – Expressen