Moderna väskor från J.Panther Luggage Co.


Olof Nithenius, 17 oktober 2016 Textstorlek A A Från att mestadels grottat ner mig och fördjupat mig i välgjorda produkter från Storbritannien och Italien har jag det senaste året lyft blicken och även börjat kika allt mer på vad som erbjuds på andra sidan Atlanten i USA. Med det intresse jag har och den nisch som jag bevakar som skribent så är det roligt att hitta nya aktörer, tillverkare och märken som överraskar på ett positivt sätt. Idag tänkte vi gå in lite närmare på en av dessa i form av väsktillverkaren J.Panther Luggage Co. Personligen så hade jag fram till nyligen bara sett företagets produkter vid ett tillfälle då min bekant Mats Klingberg på Trunk Clothiers i London sålde dem i sin butik

Se artikeln här:


Källa/Cred: Moderna väskor från J.Panther Luggage Co.