Matilda Arnesson: ”Mina ögon mitt hemliga vapen”


Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. Den här veckan har vi träffat vår härliga bloggare Matilda som driver bloggen Sofilou Organic för en intervju i artikelserien vi kallar “Min skönhet”. Matilda är en en riktig hejare på makeup och vet det mest om vad du bör använda och hur, självklart eko och naturligt! På hennes blogg här på Naturligt Snygg får du ta del av härliga sminkningr, tester, recensioner uppblandat med lite personliga tankar från vardagen!Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Läppcerat klarar jag mig inte utan!! Även en grym mascara, ögonbrynspenna och krämrouge… Om vi pratar en liten sminkväska att ta med i väskan!Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Mellan 10 min och 2 timmar!

Läs mer:


Läs mer: Matilda Arnesson: ”Mina ögon mitt hemliga vapen”