Måns Zelmerlöw sjuk – tvingas ställa in inför Idol | Idol | Expressen – Expressen


Måns Zelmerlöw har drabbats av influensa.

Nu tvingas han ställa in repetitionerna inför gästspelet i morgondagens fredagsfinal av ”Idol”.

Dessutom har flera av idolerna blivit sjuka.

– Måns fokuserar på sin vila, säger hans agent Sandra Miller Kinge.

Under fredagen är det tema ”Måns Zelmerlöw” i ”Idol 2016″. Idolerna ska inte bara sjunga Måns Zelmerlöws låtar, Eurovision Song Contest-vinnaren har också coachat idolerna och ska dessutom uppträda.

Men nu hotas Måns Zelmerlöws medverkan i ”Idol”. Enligt TV4 har Måns Zelmerlöw drabbats av influensa och nu tvingas han ställa in repetitionerna inför morgondagens framträdande.

”Efter 72 timmar i Kina reste Måns Zelmerlöw direkt till Stockholm för att coacha idolerna i måndags men det hektiska schemat har gjort sitt. Influensan är framme och Zelmerlöw har legat sängliggande sedan i tisdags i hög feber. För att samla så mycket kraft som möjligt valde Måns att ställa in repetitionerna under torsdagen”, skriver TV4.

LÄS MER: Charlies kamp bakom scen – nära att kollapsa

Måns Zelmerlöws agent är Sandra Miller Kinge:

– Måns fokuserar på att vila och vill absolut inte missa sin medverkan i ”Idol” i morgon, säger hon.

Dessutom har flera av idolerna blivit sjuka och både Rebecka Karlsson, 16, och Oskar Häggström, 17, har drabbats av förkylning och feber.

– När jag vaknade i lördags kunde jag knappt prata, men efter sömn och vila mår jag mycket bättre men jag är fortfarande orolig för att rösten ska hålla, säger Rebecka Karlsson till TV4.

För Oskar Häggström ser det ännu värre ut:

– Febern bryr jag mig inte så mycket om, jag kan stå på scenen ändå, det är halsen jag är rädd för då det påverkar min sång, säger Oskar Häggström till TV4 och fortsätter:

– När man är sjuk får man en dålig mental inställning men jag ska försöka jobba upp det, sova tidigt i natt och göra det bästa av situationen.

LÄS MER: Nanne Grönvall om stödet till Charlie: Har haft dåligt samvete

Anders Edholm är presschef för ”Idol”:

– Det är ju förkylningstider och det drabbar så klart även våra idoler. Vi hoppas att Måns och idolerna mår bättre tills i morgon, säger han.

Läs mer här:


Källa: Måns Zelmerlöw sjuk – tvingas ställa in inför Idol | Idol | Expressen – Expressen