Lite dominerande doft


betyg 3

Costume-National-Cyber-Garden

Som jag nämnt tidigare är jag ingen flitig användare av parfymer och eau de toilette. Nu för tiden förederar jag lite mildare dofter som man får av rakvattnet efter rakning. Nu under sommaren har jag gjort ett undantag när jag testat några nya spännande dofter.

Costume National Homme Edp blev omedelbart min flickväns favorit. Jag gillar den också även om jag ibland kan tycka att den är lite för stark och dominerande i doften. Min otränade näsa plockade fram dofter av sandelträ, kanel, citrus och kokos. Doften känns väldigt somrig och fräsch men samtidigt maskulin. Doften är av den karaktär att den borde passa män i alla åldrar. Tillräckligt frisk för att passa de yngre men samtidigt tidlös och klassisk för den äldre gentlemannen.

Enligt den officiella produktbeskrivningen består den av:

TOPPNOT
Grapefrukt, lime och kardemumma

MELLANNOT
Kanel, timjan och kryddnejlika

BASNOT
Sandelträ, patchouli och labdanum

Slutsummeringen blir att det är en perfekt vår- och sommardoft för män i alla åldrar.

testpilotsrecension

Fortsätt att läsa här:

Originalartikeln: Lite dominerande doft