Lisa, 22, blottade brösten för kungen!


Hon har aldrig varit särskilt intresserad av mode och inte haft haft scenkläder och image som fokus. Istället har musiken varit det centrala i hennes artisteri. LÄS MER: Kungens okända familjebråk med Daniel I programmet ”Stil” i P1 berättar Lisa Nilsson om hur hon relaterar till den jämngamla superstjärnan Mariah Careys, 47, obrydda inställning till kläder. – Hon kan hänga ut de där stora brösten i nån jättemärklig urringning, där jag känner att jag inte för mitt liv skulle komma på tanken att klä mig så, inte ens privat för nån som jag vill liksom ska få nån slags kåtslag, säger hon och fortsätter: – Men samtidigt är det något med det som är så jäkla befriande, för hon ser väldigt ofta glad ut i de där svinbystiga urringningarna

Fortsätt läsa:Originalartikeln: Lisa, 22, blottade brösten för kungen!