Linnea & Erik lurade TV4 under hela säsongen – Expressen


TV4 fick inte veta om att Erik Bäckman och Linnea Åberg spenderat midsommar tillsammans, under hela säsongen av ”Bonde söker fru

Paret pratade med varandra i hemlighet, skriver Linnea Åberg i sin blogg.

”Vi fortsatte hålla kontakten fast vi inte fick” skriver hon.

Erik Bäckman och Linnea Åberg föll pladask för varandra i ”Bonde söker fru”.

Men sanningen är att paret var ihop redan innan inspelningen på gården – och lurade både TV4 och tittarna.

Linnea Åberg skriver i sin blogg att hon och Erik Bäckman valde att hålla kontakten efter tiden på slottet och innan inspelningen på gården. Detta trots att de inte fick, enligt Linnea Åberg.

Bonden kom till och med upp till Bollnäs på besök för att fira midsommar med Linnea Åberg.

”Det var den bästa midsommaren i hela mitt liv, allt var så perfekt! Jag blev så kär i honom på bara den helgen när han var hos mig. Då visste vi att det var han och jag som var menade för varandra.” skriver Linnea Åberg på sin blogg.

Men bara två dagar efter midsommar var det dags för inspelningen på gården, där Linnea kom till gården tillsammans med de tre andra tjejerna som Erik Bäckman hade valt ut.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea säljer gården

LÄS MER: Bonde-Eriks barnbesked med Linnea

En av tjejerna åkte hem ganska snabbt, men enligt Linnea Åberg ska de andra två ha blivit övertygade att stanna kvar av produktionen.

”Erik försöka visa på ett diskret sätt att det var mig han ville ha utan att säga något till dom eftersom att han inte fick göra det. Tydligen så förstod båda två det ganska så snabbt men ingen av dom fick åka hem för tv teamet. Dom blev peppade att stanna kvar och då gjorde dom det.” skriver Linnea Åberg i ett blogginlägg.

Hon menar också att Erik Bäckman behövde spela att han inte hade bestämt sig, då produktionen förbjöd honom att berätta sanningen för både My och tv-tittarna.

”Erik förklarade mig väldigt snabbt att det kan bli en jobbig situation där han kan behöva pussa någon annan och jag accepterade det. Hur skulle de se ut om han puttade bort henne liksom? My var ju hans vän, han ville inte såra henne eller göra bort henne inför kameran.” skriver Linnea Åberg i bloggen.

Clara Tengbom, producent av ”Bonde söker fru”, säger att produktionen inte visste om att paret spenderar midsommar tillsammans.

”Om de har spenderat midsommar tillsammans är det inget vi känner till. Om midsommar var före eller efter inspelningen är heller inget jag kan svara på för tillfället” skriver Tengbom i ett sms.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:Källa: Linnea & Erik lurade TV4 under hela säsongen – Expressen