Linnea Åberg varnar för "Bonde söker fru" – Expressen


Linnea Åberg fann kärleken i TV4.

Nu varnar hon andra för att vara med i ”Bonde söker fru”.

”Det är som sagt en stor press att vara med och känslorna leker berg- och dalbana”, skriver hon i sin blogg.

Linnea Åberg var en av deltagarna i förra årets säsong av ”Bonde söker fru”. I programmet fann hon också kärleken i grisbonden Erik Bäckman.

På sin blogg svarar hon nu på frågor från fansen. Bland annat om hur det var att vara med i ”Bonde söker fru”.

”Det var som ett väldigt annorlunda äventyr, det var som ett helt nytt liv. Samtidigt kändes det som ett ridläger eller annat slags läger där man bor ihop. Vi hade väldigt kul tillsammans och lärde känna varandra väldigt snabbt. Det var riktigt jobbigt och samtidigt roligt”.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea ska gifta sig

Linnea Åberg berättar också om stressen och pressen.

”Jag hade svårt att äta under de dagarna pågrund av stress och oro och den helt enkelt konstiga situationen. Bara att vara filmade konstant var en riktig press. I början så tänkte man jätte mycket på kameran och kände sig stel och det var jobbigt men efter ett tag blev det mer naturligt och man slutade bry sig”.

Samtidigt varnar hon andra för att delta i ”Bonde söker fru”. På frågan om hon skulle rekommendera någon att söka till programmet skriver Linnea Åberg:

”Både ja och nej. De bönder som inte blir följda skulle jag absolut rekommendera att dejta eller om du själv är en bonde som vill söka på i programmet, se till att inte bli följd! Deras resa är inte alls lika pressande när de får klara dejtandet själva. Det är som sagt en stor press att vara med och känslorna leker berg- och dalbana”.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linnea säljer gården

Linnea Åberg fortsätter:

”Men är du stark i dig själv och inte bryr dig om vad andra tycker och tänker och kan klara av hat och kärlek på samma gång och kan klara av att dejta samma kille/tjej som 9 andra killar/tjejer, då kan du söka! Jag har ju inte direkt ångrat att jag var med. Men ångrade att ja var så öppen med mina känslor. Trots att 2016 var det jobbigaste året jag någonsin varit med om så var det ändå värt det. Jag fick ju min Erik”.

Fortsätt att läsa här:Källa: Linnea Åberg varnar för "Bonde söker fru" – Expressen