Lindas kärlekspanik för tv-bonden Per – Expressen


En ny säsong av ”Bonde söker fru” närmar sig – och inför programmet har programledaren Linda Lindorff drabbats av kärlekspanik som får henne att ligga sömnlös om nätterna.

”Bonden Per får för få brev! Fina underbara manliga supercharmiga Per! Vad är det som händer?!? Jag förstår inte.”, skriver programledaren på sin blogg.

Under vintern och våren har programledaren Linda Lindorff presenterat årets deltagare i ”Bonde söker fru”. Men programledaren, som varje säsong engagerar sig stort för att de medverkande bönderna ska hitta kärleken, har nu drabbats av kärlekspanik och vill få tv-tittarna att få upp ögonen lite extra för en av årets deltagare som inte har fått så många brev som han borde, enligt programledaren.

”Bonden Per får för få brev! Fina underbara manliga supercharmiga Per! Vad är det som händer?!? Jag förstår inte.”, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

”Per är fantastisk! Han är allt man önska i en man. Smart, snabb, rolig, eftertänksam, stark och trogen. Han pratar om kärlek så passionerat att jag blir alldeles varm inombords och har ett underbart skratt. Jag hade så kul ihop med honom! Jag skrattade så mycket – och bara en sån sak, en kille så får en att skratta. Han är händig, snickrar och bygger, har ett fint hus, städat och rent och hemtrevligt. Djurvän så klart. Dessutom är han musikalisk som få, spelar både gitarr och fiol, är med i ett band som han uppträder med.”, berättar hon om Per i bloggen.

LÄS MER: De söker kärleken i ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff: ”Jag har legat sömnlös”

Lindorff undrar om hon kunde gjort något annorlunda under presentationen för att lyfta fram honom mer:

”Jag har legat sömnlös för det här. Tänker på vad som blev sagt och inte sagt, om jag gjort något fel. För Per borde få fler brev. Förvisso räcker det med ett brev om det är det rätta men ändå.”, berättar hon.

Ändringarna i nya säsongen

Per är en av de åtta bönder som försöker hitta kärleken i årets säsong av programmet.

Under tidigare säsonger har flera deltagare funnit kärleken innan programmets start och för att förhindra det har TV4 ändrat lite i programmets upplägg under kommande säsong.

I premiäravsnittet har kanalen därför valt att inte avslöja efternamnen på deltagarna och de kommer även att använda sig av vakter för att se till att dejtandet på Sundbyholms slott ska ske under ordnade former.

– Vi vill inte förhindra folk från att bli kära. Vi måste bara hänga med i svängarna för att kunna berätta historierna i det som händer, har programledaren Linda Lindorff tidigare berättat.

LÄS MER: Sista bonden klar för ”Bonde söker fru

HÄR ÄR ÅRETS BÖNDER I ”BONDE SÖKER FRU”:

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad.

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdemarsvik.

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn.

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby.

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult.

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna.

Erik, 25 år, hönsbonde från Hörby.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:Källa: Lindas kärlekspanik för tv-bonden Per – Expressen