Linda Lindorff om stora besvikelsen – Expressen


Linda Lindorff lämnade Kristallengalan när ”Bonde söker fru” inte vann pris.

Nu berättar programledaren om sin stora besvikelse.

– Jag var besviken, och då reste jag mig och gick, det är en sanning, säger Linda Lindorff i podcasten ”Livshjulet”.

Bonde söker fru” har varit ett av TV4:s mest populära program i över ett decennium, och Linda Lindorff har varit programledare för kärleksserien från första början.

Trots positiv publikrespons och höga tittarsiffror så har ”Bonde söker fru” aldrig fått pris på tv-galan Kristallen.

Något som Linda Lindorff har varit väldigt besviken över. Under galan 2015 valde hon att lämna när programmet inte vann.

– Jag var besviken, och då reste jag mig och gick, det är en sanning. Mest för att visa att ”äh, nu räcker det”, säger Linda Lindorff i podcasten ”Livshjulet”, om valet att lämna Kristallengalan.

LÄS MER: Laila Bagges kritik – mot Linda Lindorff

LÄS MER: Linda Lindorff hyllas efter bilden

Hon hyllar programmets trogna tittare, och säger att det mycket på grund av dem som hon tyckte att programmet förtjänade att prisas.

Under fjolårets Kristallengala i september menar Lindorff däremot att hon inte hade några förväntningar alls.

– Jag var inte alls på dåligt humör. Jag gick inte alls hem och var arg eller besviken på det viset, säger Linda Lindorff i ”Livshjulet”.

Nu förväntar sig inte TV4-programledaren längre att ”Bonde söker fru” ska få något pris på galan, och menar att det inte gör henne något om programmet fortsätter gå lottlöst.

– Jag har förlikat mig med tanken på att vi inte kommer att få något pris någonsin, och jag är okej med det. Det har blivit 12 bröllop, 13 bebisar och så mycket kärlek. Det är det bäst priset man kan få någonsin. Så jag är väldigt nöjd ändå, säger Linda Lindorff i podcastavsnittet.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:Källa: Linda Lindorff om stora besvikelsen – Expressen