Linda Lindorff om nye tv-hunkens intåg i TV4 – Expressen


1500 brev på två dagar.

Intresset för ”Bonde söker fru”-hunken Joacim Rickling har slagit alla typer av rekord. Nu berättar programledaren Linda Lindorff om bondens första dagar med programmet.

”Det är ju helt galet!”, skriver TV4-profilen på sin blogg.

TV4-programmet ”Bonde söker fru” lägger om konceptet inför årets säsong. I stället för att tittarna ska få följa åtta bönder, har en bonusbonde kommit in: 26-årige Joacim Rickling.

Och som han har gjort det.

Hjortbonden har redan efter två dagar slagit alla typer av rekord för programmet och har lockat till sig inte mindre än 1500 brev.

”Jag är chockad! Vår nya bonde har alltså fått 1500 brev – på två dar! Det är ju helt galet!”, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg och försöker att göra siffran begriplig med ett räkneexempel:

”Om Joacim skulle dejta en om dagen så får han hålla på i drygt 4 år! Och detta är alltså resultatet av 2 dar!”.

”Om Joacim skulle dejta en om dagen så får han hålla på i drygt 4 år!”, skriver Lindorff.Foto: DANIEL OLSSON/TV4 / Daniel Olsson/TV4

LÄS MER: Stora förändringen i ”Bonde söker fru

Bara tio personer får chansen

TV4-produktionen är dock begränsad och av de minst 1500 breven måste nu bonde-hunken Rickling välja ut tio personer som han vill träffa under programmets gång.

”Jag tycker nästan lite synd om honom”, skriver Lindorff och fortsätter:

”Hade förstås gärna låtit honom träffa er alla men i slutändan är det ju ändå bara en tjej han vill ha – den rätta,” skriver Linda Lindorff vidare på sin blogg.

Men hon är inte heller förvånad över det stora genomslaget.

”Joacim är fantastisk på alla sätt och vis och jag förstod ju att han skulle få många brev men detta är ju faktiskt sanslöst”, skriver hon.

LÄS MER: Så gick det sedan för TV4-bönderna

Inspelningarna började under söndagen

Inspelningarna för programmet drog i gång under söndagen och för Rickling har de föregåtts av ett ordentligt arbete av att välja och välja bort i sin stora brevhög.

”Låt oss nu hoppas att han hittat henne i brevhögen – och att hon är en av dom 10 som kommer till slottet”, lyckoönskar Linda Lindorff den 26-årige bonden i sin blogg.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:Källa: Linda Lindorff om nye tv-hunkens intåg i TV4 – Expressen