Liam favorittippad i Melodifestivalen


Idol-vinnaren Liam är favorittippad i Melodifestivalen.

Enligt spelbolagen går han vidare i lördagens deltävling – och tar hem den stora finalen.

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen vann Idol 2016. På lördag tävlar han i Melodifestivalens andra deltävling. Och ska man tro spelbolagen så är vinsten ett faktum.

Jämförelsesajten Braodds.com listar oddsen på deltagarna inför helgens sammandrabbning i Göteborg. Idol-vinnaren Liam toppar på måndagsen listan med odds på mellan 1,10-1,29. Det innebär alltså att om han går vidare till finalen så ger han mellan 110-129 kronor på varje spelad hundralapp.

Näst lägst odds har norska Margaret med odds på 1,65-1,83.

Enligt bettingbolagen ligger Liam också bäst till i den stora finalen. Oddsen för han seger är 3,5-4,00. På listan hittar man även den tidigare Idol-deltagaren Mariette Hansson på tredjeplats (5,00-6,00). 2015 års Idol-vinnare Martin Almgren ligger just nu på åttondeplats, med odds på 16,00-18,00 i finalen.

Totalt tävlar fyra ex-idoler i Melodifestivalen 2018. I helgens första deltävling gick tidigare Idol-deltagaren Renaida Braun vidare till andra chansen. Martin Almgren tävlar i tredje deltävlingen den 17 februari, och Mariette Hansson i den fjärde deltävlingen lördag 24 februari.

Tänk på att oddsen uppdateras och ändras kontinuerligt. Siffrorna ovan är en ögonblicksbild från hur det ser ut på måndag förmiddag och kan ändras snabbt.

Fortsätt läsa:


Källa: Liam favorittippad i Melodifestivalen