Leonoras kärleksbeslut – efter "Bonde söker fru" – Expressen


Leonora Vilhelmsson gick med i ”Bonde söker fru” – men hittade kärleken blixtsnabbt, förlovade sig och hoppade av programmet.

Men det nya förhållandet tog slut, och sedan dess har Leonora varit i sorg.

Nu berättar Leonora om sitt nya kärleksbeslut:

”Självklart är jag inte redo för en ny relation än men jag funderade ändå i banor om hon kanske fanns där bland mejlen”, skriver hon via sin blogg.

Leonora Villhelmsson hoppade av ”Bonde söker fru” efter bara ett avsnitt. Under inspelningsperioden hittade hon kärleken i Louise Eriksson och de båda beslutade för att flytta in tillsammans och förlova sig.

Men i början av november kom beskedet: förlovningen är bruten.

– Jag älskar Louise och och hon sägs älska mig, men hon tyckte att vi var på olika plan i livet. Det jag kunde erbjuda henne passande kanske inte riktigt in i henens liv. Så därför valde hon att lämna mig, har Leonora berättat i programledaren Linda Lindorffs blogg.

På sin egen blogg har Leonora Vilhelmsson berättat att hon valde att isolera sig efter uppbrottet.

”Jag kommer att stänga av min telefon, det kommer bli skönt. 12 dagar utan telefon en ny erfarenhet men ett mycket bra beslut. Det viktigaste i mitt liv, min dotter kommer att vara vid min sida på hela resan därför behöver jag inte vara nåbar”, skrev hon via bloggen i slutet av oktober.

Men om Leonora tidigare har försökt stänga ute tankarna på ett nytt förhållande har nu nu öppnat den dörren på glänt.

”Självklart är jag inte redo för en ny relation än”, skriver Leonora i ett nytt inlägg, där hon beskriver hur hon kollar sin mejl och får ta emot kärleksfulla meddelanden.

”Jag funderade ändå i banor om hon kanske fanns där bland mejlen”, skriver hon.

”Jag är på tok för bra för att leva själv så är det men det är så otroligt viktigt att det blir rätt denna gången, det finns inte utrymme för missöden så ja, jag ska gå fram bomullsmjukt och inte som sist likt en bulldozer”, fortsätter hon i blogginlägget.

Hon öppnar också upp om en eventuell comeback i ”Bonde söker fru”.

”Funderar faktiskt på att söka till Bonde söker fru nästa år… Det kunde väl blivit kul”, skriver hon.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:Källa: Leonoras kärleksbeslut – efter "Bonde söker fru" – Expressen