Ledare: Claes Juhlin pratar pengar


Vi på King är glada att kunna hjälpa dig med det mesta utom aktier, skriver chefredaktören. Av Claes Juhlin, Publicerad i dag, 12:41, uppdaterad i dag, 14:14 ”Jag älskar dina pengar vem vill inte vara rik, jag vill resa och se världen vem vill ha ett vanligt liv” sjöng Jocke Berg våren 2014 i Kent-låten Svart snö. Jag har lagt detta på minnet, för det var just denna vår som jag gjorde entré på aktiemarknaden. Min nyvunna fäbless för börsspekulationer hade dock inte huvudsakligen med Kent att göra, utan kom sprungen ur ett möte med en gammal bekant på en trevlig hemmafest. Personen ifråga förfasade sig över att jag hade lagt stora delar av mina besparingar på vintagemöbler och övernattningar på hotell av typen Claridge’s.

Se mer här:


Källa/Cred: Ledare: Claes Juhlin pratar pengar