Läckberg dödshotad i tunnelbanan


När hon skulle åka tunnelbana i Stockholm kom en man fram till henne och frågade om pengar. LÄS MER: Camilla Läckbergs fräcka sexskämt – Jag svarade artigt att jag inte hade några kontanter på mig. Då tog han ett steg mot mig, ansiktet tätt intill mitt och han stirrade mig i ögonen medan han kallt och utan att ens höja rösten sa att han skulle döda mig, att han skulle misshandla mig, att han skulle slå ihjäl mig, berättar Läckberg på Instagram och fortsätter: LÄS MER: Läckberg om härliga gravidsexet – Jag frös mitt i en rörelse och stålsatte mig för slaget jag trodde skulle komma. Sen vände han plötsligt på klacken och gick lugnt ner i T-banan. Dramat var över på ett par sekunder, men Camilla tog mycket illa vid sig av händelsen

Läs mer:Originalartikeln: Läckberg dödshotad i tunnelbanan