Kyckling med jordnötssås


4,5 av 5 stjärnor5 stjärnor83%4 stjärnor5%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna11%18 röster18 Måttlig LCHFMåttlig LCHF66% Fett26% Protein7% Kolhydrater12 g kolhydrater / portion Lätt 10 + 30 m10 minuter förberedelse30 minuter tillagningstid ”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Kyckling med jordnu00f6tssu00e5s”,”description”:”Underbar thailu00e4ndsk klassisk ru00e4tt pu00e5 LCHF-vis. Mycket populu00e4r bland barnen tack vare su00f6tman fru00e5n jordnu00f6tterna.”,”datePublished”:”2017-08-10T14:51:43+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT30M”,”totalTime”:”PT40M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/kyckling-med-jordnotssas”,”recipeCategory”:["Huvudru00e4tt","Mu00e5ltid"],”image”:["@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80-2-200x200.jpg","width":200,"height":200,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"},"@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80-2-800x800.jpg","width":800,"height":800,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"},"@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80-2.jpg","width":3396,"height":5094,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"},"@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80-2-800x1200.jpg","width":800,"height":1200,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"},"@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80.jpg","width":3950,"height":2633,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"},"@type":"ImageObject","url":"http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/03/DD-80-800x534.jpg","width":800,"height":534,"author":"@type":"Person","name":"Emma Shevtzoff","url":"http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff"}],”recipeInstructions”:[”1 Strimla kycklingen i lagom stora munsbitar och lu00e4gg i en sku00e5l eller plastpu00e5se. Blanda ingefu00e4ra, gurkmeja, koriander och olja i en liten sku00e5l.”,”2 Hu00e4ll u00f6ver kycklingen och lu00e5t marinera 5u201310 minuter. Hetta upp en wokpanna, gryta eller reju00e4l stekpanna och bryn kycklingen.”,”3 Salta och su00e4nk till medelvu00e4rme och stek vidare nu00e5gra minuter tills kycklingen u00e4r genomstekt. Du kan ocksu00e5 tru00e4 kycklingbitarna pu00e5 spett och grilla i ugnen eller pu00e5 grill.”,”4 Blanda under tiden ingredienserna till jordnu00f6tssu00e5sen i en liten kastrull och koka upp hastigt. Lu00e5t puttra pu00e5 svag vu00e4rme 5u201310 minuter tills su00e5sen fu00e5tt u00f6nskad konsistens

Fortsätt läsa:


Läs mer: Kyckling med jordnötssås