Kvinnor över 60 och deras frisyrer


Jag har länge undrat över varför majoriteten av äldre kvinnor klipper sig i en kort nästan manlig frisyr, även kallad ”lesbisk frisyr”, jag kan knappast vara ensam om att se kvinnor över 60 som till synes tappat hoppet och klippt av sig sitt långa svall, alla här har väl någon äldre släkting som har den här tårtan på huvudet? http://dexion.files.wordpress.com/2008/03/maud-olofsson-0509010009.jpg http://www.jaktojagare.se/upload/article/bild/5/376276/marit_paulsen_s.jpg Det här bara två exempel, det finns tusentals exempel runt omkring oss, frågan är vad som driver dessa kvinnor till att klippa sig såhär, jag menar det är ju närmare 8 av 10 som går runt i den här korta frisyren, hade det varit en av 10 så hade jag inte reagerat, finns det några studier i det här fenomenet? Vad tror ni? När kvinnor når en viss ålder, tänker de då ”Äsch, jag kommer ändå inte få ligga på hål, jag ger upp”, eller är det ett mode som man bara vet om om man är kvinna och född 1914-1952?

Se artikeln här:


Originalartikeln: Kvinnor över 60 och deras frisyrer

Populära sökfraser: