Kryddig tidlös doft


betyg 3

recension skäggschampo

I samma veva som jag testade skäggolja och mustaschvax från Mondial, så testade jag även på skäggschampo från samma doftserie som de andra två produkterna; vilket är ”Antica Barberia” serien i ”Original Talc” doften. Doften är en kryddig tidlös doft med fräscha toppnoter av lime och basilika, vilket jag nämnt lite mer i detalj i recensionerna om de andra två produkterna (oljan och vaxet).

Schampot kommer i en 100 ml aluminiumflaska med pump och plastlock. Precis som mustaschvaxet så har flaskan en kartong-isch omslag som då tas av då den inte tål vatten; men själva etiketten på flaskan tål vatten vilket är ett plus. Jag tycker att det är smidigt med pump på skäggschampon, men det kommer lite väl för lite från denna pump vid varje tryck. Jag behöver trycka minst 3-4 gånger för att få tillräckligt med tvål, (och detta drar verkligen ner betyget rejält). Själva schampot löddrar helt okej och gör sitt jobb, skägget känns rent efteråt. Ett plus är att schampot även gör skägget mjukt. Dock ser man på innehållsförteckningen att det inte är en produkt som är helt naturlig, vilket inte direkt är någonting bra.

recension skäggschampo

Bortsett från pumpen och det som står i innehållsförteckningen så är det en produkt som är bra och räcker länge med sina 100 ml. Men som jag nämnt tidigare så dras betyget ner pga. pumpen och innehållet, vilket gör att betyget blir en trea utav fem.

testpilotsrecension

Se artikeln här:

Originalartikeln: Kryddig tidlös doft