Kladdkaka LCHF




Portioner: 2

Källa: Sabina

Visa alla recept för: Sabina

Foto: Sabina

Ingredienser:


2 ägg
2dl sukrin (socker) kalorifritt
1dl mandelmjöl
vaniljpulver eller flytande vaniljarom efter behag.
100g smör
Toppade 3msk cacao (men de smaka minst 60% choklad)

Gör så här


Smält smöret, blanda ihop ägg o socker poröst,
Blanda i alla andra ingredienser försiktigt, och häll över i en smord form , in i ugn 15-20 min beroende på hur kladdig du vill ha den.

Jag hade den i ugnen 18 min ca, och då var den ”geleig” och kladdig, men när den sen svalnat blev den fast men inte sockerkakig.

Så även om den är JÄTTE kladdig vid 15 min så kan du ta ut den ändå o låta den svalna o laga sig själv de sista utanför ugn..

175 grader förresten

Läs mer:


Originalartikeln: Kladdkaka LCHF


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *