Kjell Bergqvists härliga babylycka


Härom veckan fick nämligen hans dotter Sandra Bergqvist, 27, en son med sin sambo Fredrik Andersson och därmed blev Kjell stolt morfar. LÄS MER: Kjell Bergqvists stora sorg – Det känns naturligtvis fantastiskt med Sandras lille kille. Jag befinner mig i Thailand och kollar lite flygtider för att komma hem och morsa på lille Edwin, sa Kjell i Aftonbladet när krabaten gjort entré. Barnbarn anses ju allmänt som ”livets efterrätt” och nu kan alltså Kjell njuta av livet som morfar och hans exfru Yvonne Ryding, 55, som är mamma till Sandra, är ivrig att få ta hand om den lille.– Det är jätteroligt. Jag har redan bokat in mig som barnvakt, säger Yvonne och fortsätter: LÄS MER: Martin Timell slog ner reporter på krogen – Jag är världens stoltaste och lyckligaste mormor.

Läs mer:Originalartikeln: Kjell Bergqvists härliga babylycka