Ketopaj med ostbotten

4 gStrikt LCHF75% Fett24% Protein2% Kolhydrater4 g kolhydrater / portion16 ”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Ketopaj med ostbotten”,”description”:”Inget kladd med pajdeg och nu00f6tmju00f6l i den hu00e4r kolhydratsnu00e5la pajen. Hu00e4r ligger nu00e4mligen den kru00e4miga fyllningen i ett skal av ost. Lika gott som genialiskt!”,”datePublished”:”2017-09-16T13:36:55+02:00″,”prepTime”:”PT10M”,”cookTime”:”PT30M”,”totalTime”:”PT40M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/keto-paj-med-ostbotten”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie2.jpg”,”width”:2512,”height”:3768,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie.jpg”,”width”:4333,”height”:2889,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/06/DD-458-cheesepie-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Su00e4tt ugnen pu00e5 200 grader. Riv osten grovt. Lu00e4gg hu00e4ften i en bunke. Vispa ihop u00e4gg och gru00e4dde med en gaffel.

Se mer här:


Läs mer: Ketopaj med ostbotten


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *