Känner mig oövervinnerlig på ketogen kost


Kan ketogen kost vara lösningen på en vana att skjuta upp arbete och hjälpa till att förbättra arbetsprestationen? Svaret är absolut, om du frågar denna artikelförfattare på Business Insider:Efter tre veckors flit kände jag skillnaden. Till och med på dagar då jag åt hamburgare utan bröd till lunch var energin på topp. Jag drack mindre kaffe och kände mig mer alert. Och eftersom protein och fett skickar signaler till hjärnan när du ätit tillräckligt, blev mitt mellanmålsätande mindre frekvent och jag blev som resultat mer fokuserad på jobbet. Jag kände mig oövervinnerlig.Business Insider: I Tried the ‘Atkins on Steroids’ Diet for 2 Months — and It Made Me Feel InvincibleSe länkarna nedan om du vill lära dig mer om hur man kommer in i ketos

Läs mer här:


Läs mer: Känner mig oövervinnerlig på ketogen kost