Johan, 29, tappade håret efter skidolyckan: "Blev väldigt ledsen"


Det var i påskas som Johan Lilja var ute och tränade med sina elever i skidbacken och han försökte peppa dem att prova nya trick.– Då tyckte ungdomarna att jag också skulle prova något nytt och utmana mig själv, så jag gjorde det men kraschade i hoppet och drog av mig hälsenan.Dagen efter operationen vaknade Johan Lilja, utmattad och ledsen över att ha dragit av hälsenan.– Det var då jag märkte att jag hade tappat en del av skägget, jag hade en fläck stor som en femkrona, säger han. Johan läste på om håravfall i samband med operation och ringde sedan läkaren för att berätta vad som hade hänt.► LÄS MER: Laserbehandling mot håravfall – en bluff– Han sa att det pågår massa studier om det här men att man inte vet vad som framkallar det. I mitt fall beror det troligen på psykisk stress. Jag har utsatt min kropp för väldigt kraftigt våld ibland om jag ramlat när jag gjort hopp på en 20-30 meter. Och jag hade ett tag innan börjat en ny tjänst och hade det tufft på jobbet, säger han.Den kala fläcken i skägget var bara början.

Se artikeln här:


Johan, 29, tappade håret efter skidolyckan: "Blev väldigt ledsen"