Jagger väljer bort sin sons första julafton


För bara några dagar sedan blev Mick Jagger, 73, pappa igen.
Nu rapporterar The Mirror att Rolling Stones-stjärnan kommer missa sin nyfödda sons första julafton.
– Han planerar att lämna USA före jul men att komma tillbaka runt nyår, säger en uppgiftslämnare.Det var under torsdagen som Rolling Stones-stjärnan Mick Jagger, 73, fick sitt lyckobesked: han har blivit pappa för åttonde gången.
Mamma till barnet är den 44 år yngre ballerinan Melanie Hamrick och enligt The Mirror har Mick Jagger inte velat lämna varken hennes eller sin nyfödda sons sida sedan födseln.

LÄS MER: Mick Jagger har blivit pappa vid 73 års ålder

Mick Jagger ska också ha flugit från London till New York för att kunna vara med vid förlossningen. Men trots det riskerar Mick Jagger att missa sin nyfödda sons första julafton. Det säger uppgiftslämnare till tidningen.
Rockstjärnans förhoppning är dock att kunna återvända till USA i januari igen.
– Mick vill spendera så mycket tid som möjligt med sin nyfödda son. Han har lagt allt åt sidan för att kunna vara med sitt barn. Han vill vårda de här speciella ögonblicken och har bett alla runtomkring honom att ge honom lite utrymme, säger en uppgiftslämnare till The Mirror och fortsätter:
– Han planerar att lämna USA före jul men att komma tillbaka runt nyår.

Mick Jagger och Melanie Hamrick ska ännu inte ha bestämt något namn. De två uppges inte vara tillsammans men har ändå en vänskaplig relation.
Det spekuleras i att Melanie Hamrick ska ha blivit gravid i samband med att hon gästade The Rolling Stones under en konsert i Mexiko tidigare i år och de ska ha börjat dejta 2014.

LÄS MER: Efter babylyckan – nu hånas Mick Jagger

Men det är inte alla som gläds över att Mick Jagger blivit pappa igen.
”Djupt störande att Mick Jagger, 73, har fått en bebis med Melanie Hamrick, 29. Hur kan det möjligen fungera? Hon är alldeles för gammal för honom”, skriver författaren Tony Parsons på Twitter.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Jagger väljer bort sin sons första julafton