Ilskan efter fula trippelspelet – Expressen


Kräftskivan i ”Bonde söker fru” slutade i en hångelfest – där ”Snyggbonden” Joacim Rickling hånglade med alla tjejerna.

Nu är ilskan stor efter TV4-bondens fula trippelspel bakom ryggen på friarna.

– Jag får kämpa för min plats och jag tar initiativ hela tiden, säger Jenny Freéd i programmet.

Konkurrensen hårdnar i ”Bonde söker fru”. I onsdagens program tvingas Joacim Rickling, 26, stå till svars efter förra veckans kräftskiva – som spårade ur i hångelfest.

Dagen efter kräftskivan visar det sig att hjortbonden Joacim tagit initiativ till att kyssa alla friare på gården utom en – nämligen Jenny Freéd, 21.

Jenny fick dock en kyss men hon var själv tvungen att ta initiativet, och ilskan är stor efter ”Snyggbondens” fula trippelspel bakom ryggen på tjejerna:

– Jag får kämpa för min plats och jag tar initiativ hela tiden, säger den sårade friaren Jenny i onsdagens avsnitt och tillägger:

– Nu känner jag att Joacim får visa ett tecken på att han vill ha mig kvar här.

LÄS MER: Nya bondens succé – han slår alla rekord

Trots att Jenny inte gick okysst av ”Snyggbonden” växte irritationen dagen efter kräftskivan. Faktumet att det åter var hon som tvingades ta initiativet till kyssen sårade friaren.

Till slut ställer Jenny ”Bonde söker fru”-hunken till svars för hans försummande av henne – men Joacim försvarar sig med att skylla på tidsbrist:

– Tre tjejer och tiden går så himla fort. Ett pressat tidsschema gör det så jäkla svårt, försvarar sig Joacim Rickling i onsdagens avsnitt och tillägger:

– Jag är glad att du säger det och bär det med mig.

LÄS MER: Bondens fula dubbelspel – intima stunden avslöjad

Bättre går det för friaren Caroline som lyckas få ensamtid med bonden. De går på en skjut-dejt under programmet.

– Jag tycker det är lite romantiskt med gevär, skjutning och så. Det är kul när det blir spännande, säger Caroline och avslöjar att hon är lite kär i snyggbonden.

Men under dejten passar Caroline också på att ställa hjortbonden mot väggen – och frågar rakt ut vad han tycker om henne.

Då får hon svaret:

– Du har ju allt det jag söker. Du är rolig, ser bra ut, vågar bjuda på dig själv och är en jävel på att skjuta tydligen, säger Joacim Rickling.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:Källa: Ilskan efter fula trippelspelet – Expressen