"Idol"-stjärnans stora kärlekslycka


Idoldeltagaren Kevin Kleins kärleksliv blomstrar. Nu avslöjar artisten i podcasten ”Kändispodden” sin nya kärlek.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

Äntligen har idoldeltagaren Kevin Klein, 25, hittat kärleken. I podcasten ”Kändispodden” avslöjar artisten att han funnit en tjej – genom sin medverkan i ”Idol”.

Det var efter att Kevin Klein öppet berättat i en fredagsfinal av ”Idol” om mobbning och rädslan för att bli ensam som idolen kontaktades i ett meddelande av sin blivande tjej.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, berättar Kevin Klein.

Kevin Klein: ”Det är mitt största pris”

Kevin Kleins nya kärlek har varit med vid ett flertal fredagsfinaler. Artisten berättar även att hon är från Stockholm men öppen för att flytta ner till Kleins hemstad Lund skriver Aftonbladet.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

LÄS MER: Chris Kläfford och Kevin gör rocksuccé i ”Idol

Kevin Kleins svåra kärleksliv

Trots den rådande kärlekslyckan har det inte alltid varit enkelt på kärleksfronten för ”Idoldeltagaren” Kevin Klein. Att ragga på krogen var aldrig artistens grej, däremot testat Kevin Klein dejtingsajter – utan resultat.

– Ibland kändes det som att det nästan var min enda utväg. Jag vill inte säga att det var helt värdelöst, men det funkar inte så bra när man ska skicka meddelanden och skickar till 20 olika tjejer för att hoppas på ett svar, berättar Kevin Klein om den svåra tiden i ”Kändispodden”.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Källa: "Idol"-stjärnans stora kärlekslycka