Idol-Charlies rädsla för Nanne Grönvall – Expressen


Nanne Grönvall har ännu inte varit på någon av fredagsfinalerna i ”Idol”, på grund av arbetsutmattning.

Men det är inget som stör Charlie – som främst tänker på mammas bästa.

– Jag tror att det handlar om att hon kanske inte ska komma tillbaka till det hon var, säger han.

Hittills har Charlie Grönvall varje fredag stått på scenen i ”Idol” utan mamma Nannes närvaro i publiken, eftersom hon lider av utmattning, vilket hon tidigare berättat om.

Men att Nannes sjukskrivning blivit så uppmärksammad tycker Charlie Grönvall inte känns konstigt. Tvärtom är han glad för att folk bryr sig.

– Jag vet att hon är på väg åt rätt håll. Grejen med arbetsutmattning är ju att det tar lång tid att komma tillbaka från det. Hon har ju jobbat för mycket, det är därför hon har hamnat i det här. Jag tror att det handlar om att hon kanske inte ska komma tillbaka till det hon var. Nu handlar det om att hon ska kurera sig, och att sen hitta ett stabilt sätt att leva på. Det är självklart det som ska vara i fokus nu, sen tycker hon att det är jättekul att det här är varje fredag, säger Charlie Grönvall.

LÄS MER: Idolernas rädsla – TV4 vill tysta artisterna

Hur känns det för dig att mamma kanske mått lite sämre?

– Det känns väldigt bra nu eftersom vi framför allt på senare tid har sett en positiv utveckling. Men det är klart att man alltid påverkas av hur alla runtomkring mår.

Charlie är däremot glad över att Nanne fick rätt hjälp och blev sjukskriven.

– Själva sjukskrivningen tror jag mest blev en positiv grej. Det var liksom ”vad bra, du behöver det här”. Det är bara synd att det behövde gå så långt. Sedan sjukskrivningen känns det bättre, man har ju vetat väldigt länge att hon har jobbat för mycket, säger han.

LÄS MER: Strejkande deltagare tvingas lämna ”Idol

Har hon sagt till dig att ta det lugnt?

– Jag älskar ju att göra grejer så jag vet inte om jag är i riskzonen för att hamna där. För mig handlar det nog mest om, om jag skulle komma i gång och hålla på med musiken, framför allt att jag vill hitta en balans där jag fortfarande har mycket tid att hålla på med mina bonusbarn. Spontant så mår jag så himla bra hela tiden, så jag tänker inte att jag ligger i riskzonen, säger Charlie Grönvall.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Källa: Idol-Charlies rädsla för Nanne Grönvall – Expressen