Höjer kaffe blodsockret? Preliminära resultat.


För några veckor sedan påbörjade jag ett experiment för att öka min förståelse för hur olika livsmedel och val av livsstil påverkar blodsockret genom att använda en mätare för kontinuerlig glukosövervakning (CGM).Just nu testar jag effekten som kaffedrickande har på blodsockernivåerna.Här är de preliminära resultaten:Den blå linjen visar blodsockernivån en dag då jag drack kaffe. Den röda linjen är en dag utan kaffe. Som du ser är den genomsnittliga blodsockernivån högre vid kaffedrickande än annars (jag tillsatte inget i kaffet).Jag kommer att upprepa experimentet denna vecka för att minska risken att denna skillnad är slumpmässig.Vad tror du kommer ske? Kommer (den genomsnittliga) blodsockernivån vara högre, lägre eller samma på dagar när jag dricker kaffe? Lämna din gissning i kommentarsfältet nedan.Vi kommer dela resultatet om några dagar. Läs vidare →Inlägget Höjer kaffe blodsockret

Läs mer:


Läs mer: Höjer kaffe blodsockret? Preliminära resultat.