Herre jösses, jag säger bara ”Mmmmm”


betyg 5

Captain Fawcett gör det om och om igen. När vi säger att de nått toppen och skapat det bästa så förvånar de oss och kommer med någonting nytt som höjer ribban ännu mer och gör oss förälskad i det. Jag har nämligen testat deras nya skäggolja som de tagit fram i samarbete med barberarlegenden Sid Sottung, och herre jösses, jag säger bara ”Mmmmm”.

recension skäggolja

Captain Fawcett har valt att kalla denna olja för Barberism Beard Oil. Oljan kommer i en pappkartong med urläcker design, samt ett rött band runt om där det står ”Sid Sottung Academy”, vilket höjer lyxkänslan. När man väl öppnar förpackningen så ligger flaskan i ytterligare en till kartong som lyfts ur, den inre kartongen kan sedan öppnas och då får man en bild med en pinup modell samt en text med lite intressant fakta.

recension skäggolja

Oljan i sin tur ligger i en glasflaska med en helsvart design runtom med minimalt text vilket känns stilrent och snyggt. Flaskan har en plastpump som kan upplevas som aningen billigt och mindre elegant i denna lyxolja, men å andra sidan så är det väldigt smidigt med pumpen, samtidigt som det håller oljan inuti fräschare med tanke på att den inte utsätts för luft och ljus och man får lagom bra mängd olja med varje tryck på pumpen. Själva oljan har en fin konsistens som smörjer in skägget bra och effekten varar dagen ut. Doften är en väldigt unik doft med flera noter som gör doften fräscht och elegant, samt söt och örtigt med bl.a. fruktnoter, blomnoter och kryddnoter. Hela denna explosion av doftnoter gör doften till en unik och elegant doft.

Jag kan fortsätta ösa beröm till både denna olja och Captain Fawcett för att de lyckas om och om igen. Denna olja är klart en ny favorit hos mig. Alla skägg därute förtjänar att känna på denna eleganta lyx olja, ett köp är ett måste för alla. Därför få denna olja toppbetyg av mig.

bäst i test

Se mer här:

Originalartikeln: Herre jösses, jag säger bara ”Mmmmm”