Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Subscribe to Feed

Hasse Andersson hejar på ”Idol”-Rebecka – se hans videohälsning – Helsingborgs Dagblad


Häromhelgen träffades de på Sundspärlan. Nu önskar Hasse Andersson den skånska Idol-finalisten lycka till i slutfinalen.

– Det är en himla go tjej. Hon står med båda fötterna på jorden. Och det är viktigt, så att man inte tappar fotfästet.

Den folkkäre artisten är lika impad av 16-åringens prestation i ”Idol” som de många talangtävlingar hon har medverkat i under årens lopp. Hasse Andersson minns själv sina tidiga scenframträdanden, då han gjorde allt för att stå på scen.

– Talangjakter fanns ju även på min tid. Det var en chans att få visa upp sig och spela inför publik. Jag minns en gång i Skytteparken i Mattarp, utanför Örkelljunga. Då vann jag en transistorradio, haha. Vad kan jag ha varit då, 14 år?

Han bubblar till av skratt, men blir sedan allvarlig.

– Att vara artist är ett jobb precis som alla andra. Det finns inga genvägar. Det är bara till att jobba, jobba, jobba, säger Hasse Andersson som i kväll kliver ombord på Silja Line för ett gig.

– Och i morgon blir det hem igen för sen är det julshow på Sundspärlan, säger han.

När Hasse, Nisse Hellberg och Nilla Nielsen är halvvägs igenom fredagens ”Tomtebloss & rock’n’roll” sjunger Rebecka Karlsson upp inför Idol-finalen.

– Jag hoppas att det går bra för henne. Det är ju Sveriges största talangtävling. Finalisterna är fantastiskt duktiga alla tre.

Har du något råd till Rebecka?

– Mitt enda råd är: var dig själv. Försök inte vara ball eller vara någon annan än den du är. Tv-tittarna känner det, säger Hasse Andersson.

Se Hasse och gängets videohälsning till ”Idol”-Rebecka:

Läs mer här:


Källa: Hasse Andersson hejar på ”Idol”-Rebecka – se hans videohälsning – Helsingborgs DagbladKommentera