Hårborttagning, kärl och pigmentfläckar | StockholmsklinikenPigment absorberar ljus och omvandlas till värme i de cellerna som innehåller för mycket pigment. Denna behandling passar både för ansikte, hals, dekolltage och händer.
Ellipse I²PL behandling erbjuder kliniskt bevisad behandling av solskadad hud, som omfattar både kärl och pigmenteringar.
Före och efter en behandling Dr Simon-Castellvi Före och efter tre behandlingar Dr Simon-Castellvi

Hur går Ellipse I²PL behandlingen till?
Behandlingen fungerar genom att rikta välkontrollerade pulser av ljus i epidermis, det övre hudlagret. Ljuset absorberas av två av kroppens egna naturliga kemikalier -. Melanin i de bruna pigmenterade områdena och hemoglobin i de röda blodkropparna, ses i t ex ytliga blodkärl.Båda dessa pigment omvandlar ljusenergin till värme. Denna värme används för att förstöra de delar av cellerna där melaninet är lagrat, och att skada väggarna i blodkärl som försörjer blod till de områden där tex. ytliga blodkärl syns.
Det synliga ljuset som produceras av Ellipse I²PL-systemet kontrolleras noga för att producera rätt puls längd och rätt mängd energi för att förstöra målet utan att skada omgivande vävnad.
Skinrejuvenation eller hudföryngring är en snabb och enkel behandling som inte stör dina normala dagliga rutiner.

Fortsätt läsa:


Originalartikeln: Hårborttagning, kärl och pigmentfläckar | Stockholmskliniken