Här festar "Skam"- William på Stureplan


Här festar Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succéserien ”Skam”, på Stureplan.
Under lördagskvällen sågs den norska stjärnan mingla med fans på innekrogen Brillo i Stockholm.Den norska succéserien ”Skam” är på allas läppar. Och därför är det inte så förvånande att en av seriens huvudpersoner inte kan festa obemärkt i Stockholms nattliv.
På lördagskvällen stegade Thomas Hayes – som spelar William i serien – in på Brillo vid Stureplan i Stockholm.

LÄS MER: ”Skam”-trailern som SVT valde bort

Han omgavs snabbt av fans och glada restaurangbesökare som ville ta en bild med den unga stjärnan.
Hayes åkte till Stockholm för ett samarbete med Hannah Widell och Amanda Schulman – som hoppas att den unga tv-stjärnan ska hajpa deras klädmärke.

Tidigare i januari berättade han om sin kommande resa.
”Stockholm i slutet av månaden? Hmm, japp! Köpenhamn i början av februari? Hmm, japp!”, skrev Thomas Hayes då på Twitter.
Tidigare under lördagen landade Hayes på Arlanda och han la ut flera bilder på Snapchat om sin resa till den svenska huvudstaden.
Thomas Hayes är förutom skådespelare även dj och många har spekulerat i att han kommer till Sverige och Danmark för att spela.
På tisdag ska Hayes vara gäst på en filmvisning och middag som anordnas av mediesystrarna Hannah Widell och Amanda Schulmans klädmärke Daisy Grace i anslutning till modeveckan.
– Det stämmer att vi flyger in Thomas. Att synas genom profiler är det absolut mest kraftfulla sättet att både bygga varumärke och driva försäljning och just nu är Thomas och hela ”Skam”-gänget de ultimata profilerna, både när det kommer till hajpen och till värderingarna vi ser i ”Skam”, har Amanda Schulman tidigare sagt.

Läs mer här:


Cred & Källa: Här festar "Skam"- William på Stureplan