Här bryter "Idol"- Alice ihop i mötet med enäggstvillingen | Nöje – Expressen


Idol”-tvåan Alice Svensson mötte för första gången sin enäggstvilling i Vietnam, under medverkan i programmet ”Spårlöst special”.

Ett känslofyllt möte får Alice att bryta ihop – två gånger.

– Det blev så påtagligt hur olika förutsättningarna är i världen, säger hon.

I söndagens ”Spårlöst special” medverkar den före detta ”Idol”-deltagaren Alice Svensson, 25, där hon tillsammans med programledaren Agneta Sjödin, 49, åker till Vietnam för att söka reda på sina rötter. Där får hon reda på att hon har en enäggstvilling.

Till en början är Alice till synes lugn och sansad, men mötet med tvillingsystern får snart en helt annan vändning när Alice förstår vilka otroligt olika uppväxter de har haft.

– Jag bröt ihop en eller två gånger. Det var när det gick upp för mig hur otroligt tacksam jag är till livet. Det blev så påtagligt hur olika förutsättningarna är i världen, säger hon programmet.

LÄS MER: ”Idol”-Alice fann sin enäggstvilling i Vietnam

Alice och hennes enäggstvilling är däremot inte så lika varandra som de hade kunnat vara. Anledningen är att de olika uppväxterna har lett till att Alice Svensson både är längre och väger mer.

– Jag kände att ”det här hade kunnat vara jag”. Jag är längre och väger mer bara för att jag har kunnat äta bättre. Man känner sig så dum och tänker ”gud vad har jag gjort för att förtjäna det här”. Det var en jättestor känsla jag tog med mig, och nu vill göra något bra med det, sa Alice Svensson i en tidigare intervju med Expressen.

LÄS MER: Alice Svensson: ”Jag var utfryst”

Resan blev en ögonöppnare för Alice Svensson. Hon berättar därför i programmet att hon tycker att det lätt blir skevt när många visar upp ett ”låtsasliv” på sociala medier.

– För mig som en offentlig person är det viktigt att förmedla ett vanligt liv. Eller det som är vanligt för mig är ju inte det för någon annan, men jag tänker till en gång extra i vardagen, säger hon i ”Spårlöst special”.

”Spårlöst Special” med Alice Svensson visas i Sjuan den 20 november.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:


Källa: Här bryter "Idol"- Alice ihop i mötet med enäggstvillingen | Nöje – Expressen