Grönsakspommes med het tomatmajo

4,3 av 5 stjärnor5 stjärnor66%4 stjärnor16%3 stjärnor0%2 stjärnor16%1 stjärna0%6 röster6 Strikt LCHFStrikt LCHF85% Fett10% Protein4% Kolhydrater8 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 20 m5 minuter förberedelse20 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Gru00f6nsakspommesu00a0med het tomatmajo”,”description”:”Squash u00e4r en av flera LCHF-vu00e4nliga gru00f6nsaker som man kan gu00f6ra ugnspommes med. Lu00e4ckert som tillbehu00f6r eller tilltugg med en tomatmajonnu00e4s med sting.”,”datePublished”:”2017-08-04T11:00:33+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT20M”,”totalTime”:”PT25M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/gronsakspommes-med-het-tomatmajo”,”recipeCategory”:”Sidoru00e4tt”,”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366-2.jpg”,”width”:3271,”height”:4884,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366-2-800×1194.jpg”,”width”:800,”height”:1194,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366.jpg”,”width”:3593,”height”:2406,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-366-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Blanda ingredienserna till tomatmajonnu00e4sen och stu00e4ll in i kylen.”,”2 Su00e4tt ugnen pu00e5 200-225 grader. Ta fram en ugnsplu00e5t och lu00e4gg bakplu00e5tspapper pu00e5.”,”3 Knu00e4ck u00e4ggen i en djup tallrik och vispa samman.”,”4 Blanda mandelmju00f6l, parmesanost och kryddor i en annan tallrik.”,”5 Sku00e4r squashen i centimetertjocka stavar. Ta eventuellt bort ku00e4rnhuset fu00f6rst.”,”6 Rulla stavarna en och en i paneringen. Doppa i u00e4ggen och sedan ytterligare en gu00e5ng till i paneringen.”,”7 Lu00e4gg pu00e5 ugnsplu00e5ten och ringla olja u00f6ver. Su00e4tt in i ugnen, cirka 20-25 minuter eller tills pommesen fu00e5tt fin fu00e4rg.

Läs mer:


Läs mer: Grönsakspommes med het tomatmajo


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *