Ghee

4,6 av 5 stjärnor5 stjärnor81%4 stjärnor9%3 stjärnor0%2 stjärnor9%1 stjärna0%11 röster11 Strikt LCHFStrikt LCHF100% Fett0% Protein0% Kolhydrater0 g kolhydrater / portion( 500 g smör ger cirka 4 dl ) Lätt 5 m + 1 h5 minuter förberedelse1 timme tillagningstid ”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Ghee”,”description”:”Ghee u00e4r helt enkelt skirat smu00f6r som har en ljuvligt knu00e4ckig ton och vackert gyllene fu00e4rg. Det passar bu00e5de till matlagning och bakning. Eftersom proteinet och mju00f6lksockret u00e4r borttaget bru00e4nns det inte vid och gu00e5r till och med att fritera i!”,”datePublished”:”2017-08-18T11:00:42+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT1H0M”,”totalTime”:”PT1H5M”,”recipeYield”:”1 portion”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/ghee”,”recipeCategory”:”Tillbehu00f6r”,”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee2.jpg”,”width”:2853,”height”:4279,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee.jpg”,”width”:3959,”height”:2639,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/05/DD-454-ghee-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Smu00e4lt smu00f6ret pu00e5 lu00e5g vu00e4rme i en kastrull. Ru00f6r inte om.”,”2 Lu00e5t smu00f6ret sjuda i ytterligare en timme eller tills det bildas ett ”hu00e5rt” skum pu00e5 ytan.”,”3 Ta bort skummet med en sked eller hu00e5lslev. I botten ser du nu det vita mju00f6lkproteinet. Det ska ocksu00e5 bort.”,”4 Hu00e4ll fu00f6rsiktigt det klarifierade smu00f6ret i en ostduk eller kaffefilter.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Ghee


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *