George Clooney och Buzz Aldrin i Omegas nya reklamfilm


Omegas Speedmaster blev 1969 när Apollo 11 landade på månen också den första klockan på månen. Nu har klockmärket släppt en kort dokumentärfilm ”Starmen” med George Clooney och astronauten Buzz Aldrin. Av Redaktionen, Publicerad i dag, 12:45 I filmen sitter de två herrarna i en biosalong med popcorn och Omegaklockor, och återupplever det klassiska ögonblicket när Buzz Aldrin och Neil Armstrong går de första stegen på månen. George Clooney berättar i filmen att astronauterna var hans barndomsidoler. – När jag var åtta år kollade jag i mitt teleskop och berättade för mina föräldrar att jag kunde se er gå där på månen – vilket givetvis var omöjligt för mig att se, säger Clooney i dokumentären.

Fortsätt att läsa här:


Källa/Cred: George Clooney och Buzz Aldrin i Omegas nya reklamfilm