Gästade Idol Extra! – Aftonbladet


Igår så var jag gäst i Idol Extra! Det finns verkligen ingen gräns för hur konstiga sammanhang jag lyckas hamna i nu för tiden. Plötsligt så står man där med Gry Forssell och Jan Johansen (!!!) och pratar om livet. Tänk om jag vetat det när jag var 10 år gammal och fick gåshud till när Jan sjöng ”Let your spirit fly” med Pernilla Wahlgren. Kände mig nästan som Pernilla när jag stod bredvid honom! Ett av de starkaste ögonblicken jag varit med om hittills i hela mitt liv.

Tror även att jag slog något sorts rekord i att säga ”liksom” flest gånger på fyra minuter, men det är väl ingen nyhet att jag pratar som en brunstig tonåring från Gävle. Jag jobbar på det. Har dock redan fått konstruktiv kritik på Facebook från nya fans:

Den ”drogade” sångerskan var alltså Tove Lo som dessutom gjorde en ”skrevgest”. Typiskt drogade! Det värsta var dock att jag sa ”liksom” vartannat ord. Fiasko!

Annars så har det debatterats mycket om idolernas löner i veckan. Idolerna tjänar 875 kronor i veckan efter skatt, och det är tydligen för lite. Om ni frågar mig så tycker jag dock tvärtom. Det är alldeles för mycket! De flesta av dem är ju faktiskt typ 16 år gamla och då brukar man ju klara sig på studiebidraget på 1050 kr i månaden. 875 kronor i veckan är ju faktiskt en riktig lyxlön i det sammanhanget! För de pengarna kan man köpa både löshår och cigg, dvs allt en vanlig svensk tonåring behöver.

Vill man se på hela eftersnacksprogrammet så kan man klicka HÄR. Jag är med ännu mer och klänger på Jan Johansen!

En annan grej också! Viktig samhällsinformation! Jag är medveten om att det inte går att följa den här bloggen på Bloglovin just nu och jag håller på att undersöka om det går att lösa på något sätt. Återkommer! Nu ska jag gå och tvätta av mig gårdagens tevesmink som jag tyckte det var fräscht att sova med inatt. Glamour!

Se artikeln här:


Källa: Gästade Idol Extra! – Aftonbladet