Fredagskocken: Så lagar du västerbottensgratinerad hummer

Mattias Larsson har gett oss receptet till den ultimata förrätten – västerbottensgratinerad hummer med champinjoner och cognac. Av Redaktionen, Publicerad i dag, 16:08 Foto: Jakob Fridholm Mattias Larsson är mer känd som Fredagskocken, och började sin gastronomiska bana på Berns Salonger i Stockholm. Idag är han kokboksförfattare, föreläsare och måltidsinspiratör och är även en regelbunden gäst i bland annat Nyhetsmorgon i TV4. – Gratinerad hummer är en klassisk rätt och den kanske mest kända hummerrätten är Thermidor, uppfunnen av den franska kocken Escoffier

Läs mer här:


Källa/Cred: Fredagskocken: Så lagar du västerbottensgratinerad hummer


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *