Förvandlingen efter mystiska sjukdomen


Efter nästan två års frånvaro gjorde Val Kilmer comeback på röda mattan på torsdagskvällen.
Men det var inte lätt att känna igen den förre Batman-skådisen, skriver Page Six.Förra lördagen firade Val Kilmer sin 58:e födelsedag och på torsdagen gjorde han ett av sina få framträdande i offentligheten. På en förfest inför Golden Globe-galan i Los Angeles.
Kilmer var bara en skugga av sitt forna Batman-jag men såg ändå piggare ut än vad han har gjort när han senaste sågs offentligt.
Val Kilmer har inte setts ute i offentligheten särskilt mycket under de senaste åren, men nu vågade sig den nyfyllda 57-åringen, som firade födelsedag för en vecka sedan, sig ut framför kamerorna.
För ett drygt år sen fördes skådespelaren akut till sjukhus med blödningar i halsen. Enligt uppgiftslämnare till TMZ hade stjärnan då drabbats av en halstumör.

LÄS MER: Uppgifter: Val Kilmer lider av strupcancer

LÄS MER: Val Kilmer: ”Jag har inte alls cancer”

I oktober förra året släppte Michael Douglas beskedet att Val Kilmer skulle kämpa mot cancer i halsen – något som Kilmer själv menade inte alls stämde.
”Jag älskar Michael Douglas, men han är felinformerad. Senaste gången jag pratade med honom var för två år sedan, när jag bad honom rekommendera en specialist som skulle kunna diagnostisera en klump jag hade i halsen, som hindrade mig från att skådespela. Det slutade med att jag använde mig av ett läkarteam på UCLA, och jag har ingen cancer överhuvudtaget” skrev Val Kilmer då i ett öppet brev.
Sedan dess har skådespelarens hälsotillstånd dock sett svagt ut, då han hade svårigheter att prata när han skulle presentera sin film ”Cinema Twain”, och sa att han ställt in en turné med en teaterpjäs på grund av svullen tunga.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:


Cred & Källa: Förvandlingen efter mystiska sjukdomen