En utav de bästa hittills!


betyg 5

The Bearded Chap blev snabbt ett av mina favoritmärken. Detta nya märke från Australien har i princip all sorts grooming produkter i sitt sortiment som en ”modern day gent” kan tänka sig behöva. Denna gång testade jag en utav deras tvål som de valt att kalla för ”Rugged”.

recension skäggtvål

Tvålen kommer i en snygg kartong förpackning som har två band där det står Rugged på som man måste bryta loss första gången för att öppna förpackningen, vilket ger en lyxigare känsla. Tvålen är gjord utav helt naturliga ingredienser och doftar otroligt gott. Doften är örtigt, fräscht och maskulint. Den är väldigt dryg och räcker oerhört länge. Ett stort plus är att den funkar för hela kroppen. Den lämnar inte alls någon torr känsla i skägget efter användning som vissa andra tvål kan göra. Tvålen tvättar ur all smuts och lämnar en ren och fräsch känsla efter sig. Denna produkt är super prisvärd, då den endast kostar 195:- och räcker jätte länge.

Denna tvål är helt enkelt en utav de bästa jag testat hittills. Därför får The Bearded Chap Original Beard Soap en klar och tydlig femma från mig i betyg.

bäst i test

Fortsätt läsa:

Originalartikeln: En utav de bästa hittills!