Emmi Snicker: “Jag skulle inte klara mig utan kokosolja”


Varje vecka träffar vi inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips och -tricks. Den här veckan har vi snackat med Emmi Snicker, plus-stilbloggaren med en fäbless för ekologisk skönhet. Förutom att blogga om sitt liv, stil och skönhet så beskriver sig denna finsk-svenska skönhetsjunkie som en “bodypositive feminist”.Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– En bra concealer, foundation och solpuder ger en fräsch look snabbt och sen är den äggformade makeupsvampen ett annat måste, med den går det i princip att applicera allt från ögonskugga till foundation jämnt och snyggt.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Det är lite olika beroende på om det är vardag eller fest, men i genomsnitt kanske 45 minuter per dag med allt från hår, makeup till rengöring.Har du några knep som du tycker fler borde känna till?– Testa att använda produkter till andra saker än de är tänkta för, oftast fungerar det utmärkt. Till exempel använder jag ansiktsvatten som setting spray över makeup och bodylotion som mask i min torra hårbotten. Kanske knäppt med det fungerar för mig!När känner du dig som allra snyggast?– När jag tar mig tid att göra en liten spa-kväll för mig själv med peeling, ansiktsmask, hårinpackning, kroppsskrubb, applicerar härliga oljor, krämer och målar naglarna.Vilka är dina favoritmärken?– När det kommer till hudvård så är det så många märken jag gillar, men två extra favoriter är Tata Harper och Annemarie Börlind.

Se artikeln här:


Läs mer: Emmi Snicker: “Jag skulle inte klara mig utan kokosolja”