Efter smygandet – nu berättar Wiktoria


I början var de hemliga med sin kärlek.
Nu berättar Wiktoria Johansson om stödet från pojkvännen Martin Jonsson.
– Det känns härligt att ha honom här som stöd, säger hon.Wiktoria Johansson, 20, var den stora favoriten i Melodifestivalen 2017. Trots det slutade hon på en sjätteplats.
Det hindrade dock inte sångerskan för att festa loss rejält på efterfesten – där hon avslöjade sin hemliga kärlek – husdansaren Martin Jonsson.
– Jag är kär, berättar Wiktoria, som tidigare berättat att hon är singel.

LÄS MER: Wiktoria firade med hemliga kärleken

Under Childood-dagen på Gröna Lund i Stockholm var Wiktoria en av artisterna som uppträdde och då fanns även pojkvännen i publiken.
– Ja det är han, han är här och tittar. Han brukar inte komma och titta så det är lite kul att han gör det i dag. Utöver Melodifestivalen är det här första gången han ser mig.
– Det känns härligt att ha honom här som stöd.
Även drottning Silvia närvarande under Childhood-dagen.
– Det känns jättespeciellt. Jag har inte uppträtt för kungligheter innan så det känns jättekul. Bara härligt, säger Wiktoria.

Sångerskan tvekade aldrig på att tacka ja till uppdraget.
– Det var självklart att tacka ja med tanke på vad pengarna går till. Välgörenhet tycker jag absolut att man ska tacka ja till, säger Wiktoria.
Vad tycker du är det viktigaste för att få en bra uppväxt
– Att man omges av människor som behandlar en bra. Det ska inte vara våld i ett barns liv, de ska inte behöva uppleva det. Det är inte okej. Familjevänner, vänner man har i skolan och lärare är lika viktiga som familjen. Det är väldigt viktigt att alla vuxna gestalter man har i sitt liv är bra människor.

LÄS MER: Robin Bengtsson vinner Melodifestivalen

Under hela Melodifestivalen hävdade Wiktoria att hon är singel och i samband med den fjärde deltävlingen, som sändes från Växjö, sa Wiktoria så här om frågan om hon hade någon speciell:
– Ja, jag försöker bara att fokusera på Melodifestivalen och karriären. Det är klart att jag går på dejter ibland men nej…
Men nu är hon alltså öppen med kärleken.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:


Cred & Källa: Efter smygandet – nu berättar Wiktoria