Det jag lärt mig om kärlek – TV4


Alla hjärtans dag är en dag då vi blir påminda om att fira kärleken.  Kärleken kan gott firas alla dagar men finns det nu en dag som är vigd åt att extra mycket uppmärksamma kärleken då ska man så klart göra det. Det är också en bra dag att påminna sig själv om att vara tacksam för kärleken – det är en gåva att få älska och bli älskad.

Ofta får jag frågan om vad jag tror är hemligheten bakom ett lyckligt förhållande. Vad som gör att kärleken överlever…. Viktiga frågor så klart med många olika svar. Jag är inte är en någon expert på kärlek och ofta känt att jag inte ska svara på såna frågor just av den anledningen. Sedan kan man förstås se det på ett annat vis… man behöver ju så klart inte vara expert för att ha nåt att säga. Svar baserat på egna och andras erfarenheter kan ju också fylla en funktion – och då har jag plötsligt massor att av intressanta teorier och svar