Deltagarnas tårar efter Jasons tunga förlust


Besvikelsen är stor och tårarna svämmar över i avsnitt fem av SVT:s ”Allt för Sverige”.
Steven Swanson blir besviken på sig själv efter en misslyckad tävling och Jason Blohm får lämna tävlingen, vilket får deltagare att börja storgråta.
Sverige har förändrat mig, jag kommer inte att vara samma person längre, säger Jason Blohm med tårar i ögonen.I söndagens avsnitt av ”Allt för Sverige” ska amerikanerna lägga straffar. En kaxig Steven Swanson säger att det är den rätta tävlingen för honom eftersom han har spelat fotboll hela livet.
Men när det är dags för den avgörande omgången, mellan honom och Erik Seaholm, missar Steven – vilket blir en stor besvikelse.
– Du försöker så klart att göra ditt bästa och ditt lag försöker göra sitt bästa men jag hade kunnat göra bättre, jag borde ha gjort bättre ifrån mig. Jag tar fullständigt på mig skulden. Ingen bra känsla, säger Steven Swanson.
Jason Blohm får lämna ”Allt för Sverige”
I avsnittets utslagstävling ska amerikanerna memorera riktningen på ett antal pilar för att sedan gå i ett rutnät, och placera sina fötter i samma ordning som de memorerat pilarna.
Först ut i tävlingen var Anna Lopinto och Steven Swanson, där Anna tog hem segern.
Näst på tur var Jason Blohm och Sarah Steinman. Även där blev det en kvinnlig seger.

LÄS MER: Jason Blohm kom ut som gay i SVT-serien

Micka Cain i tårar i ”Allt för Sverige”
Det lämnade Steven och Jason kvar till utslagsomgången. Samma regler som innan gällde – enda skillnaden var att deltagarna kunde göra tre missar innan de åkte ut.

LÄS MER: Här dricker Anna blod – trodde SVT lurades

Med två steg kvar var det jämt mellan Jason och Steven, men sedan smällde det för Jason – som därmed åkte ur ”Allt för Sverige”.
– Det här är inget ledsamt avsked, det här är ett avsked fyllt av glädje, jag har vunnit så otroligt mycket, jag kan inte ens beskriva det, säger en tårögd Jason.
Jasons avsked till de andra deltagarna får dem alla att bryta ihop. Framför allt Micka Cain som storgråter när Jason går sin väg.
– Sverige har förändrat mig, jag kommer inte att vara samma person längre, säger Jason Blohm.
”Allt för Sverige” sänds söndagar 20.00 i SVT1.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer:


Cred & Källa: Deltagarnas tårar efter Jasons tunga förlust