De söker kärleken i ”Bonde söker fru” – Expressen


Inför årets säsong av ”Bonde söker fru” har programledaren Linda Lindorff gett tv-publiken små glimtar av årets deltagare.

Nu presenterar TV4 alla bönderna som sker kärleken i 2018 års omgång av programmet.

– Årets bondegäng kommer inte göra någon besviken, de är både kloka, snygga och charmiga och deras längtan efter kärlek går inte att ta miste på, säger Clara Ytterborn exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Sju bönder söker efter kärleken i den trettonde säsongen av ”Bonde söker fru” som drar i gång under året.

Tidigare i vinter har programledaren Linda Lindorff avslöjat detaljer om årets deltagare för sina följare på sociala medier.

Nu presenterar TV4 hela startfältet.

– Trots att det är trettonde säsongen så känns det alltid lika pirrigt och spännande att få presentera årets bönder för tittarna. Årets bondegäng kommer inte göra någon besviken, de är både kloka, snygga och charmiga och deras längtan efter kärlek går inte att ta miste på. Nu håller vi tummarna för att de allihop ska få massor av brev, säger Clara Ytterborn exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Sigrid Bergåkra bryter isolering – efter tuffa uppbrottet

Inför årets säsong har programmet dessutom genomfört en förändring. Deltagarna presenteras bara med förnamn, för att ge brevskrivarna en rättvis chans, berättar Linda Lindorff på sin blogg.

”I och med sociala mediers framfart har jag märkt att många försöker kontakta bönderna innan de möter sina brevskrivare på Sundbyholm och detta blir orättvist för alla de som skickat in videohälsningar och brev till sin bonde i hopp om att han eller hon kan vara den rätta för just den person. Vi har därför valt att bara gå ut med förnamn på bönderna i år… för att göra det lite mindre enkelt att söka kontakt i förväg.” skriver hon.

Foto: TV4 / TV4

Andreas, 45 år:

Andreas är veterinär och hästbonde från Järna. Han beskriver sig själv som enkel, prestigelös och öppen, men som saknar någon att dela livet med.

– Jag söker en aktiv och glad tjej som älskar djur och vistas i naturen. Tillsammans bygger vi en trygg tillvaro där vi också hittar på många spännande och utmanande äventyr, säger han.

Foto: TV4 / TV4

Magnus, 28 år:

Magnus är en köttbonde med skogsproduktion från Älmhult. Magnus längtar efter någon att dela livet med och att bilda familj. Han gillar maskiner och att umgås med vänner.

Foto: TV4 / TV4

Henrik, 34 år:

Henrik är skogsbonde från Karlshamn och längtar efter en trygg tjej. Han gillar att vara ute i skogen och att jaga. På fritiden spelar han även gärna hockey.

Foto: TV4 / TV4

Marie, 55 år

Marie är hästbonde från Kristianstad som söker en man som är social, sportig och vågar bjuda på sig själv.

- Att hitta på nya saker såväl som att äta gott på en bra restaurang med goda vänner eller bara vara hemma kan vara lika kul, jag gillar variation och att sätta guldkant på vardagen säger Marie.

Foto: TV4 / TV4

Per, 33 år

Per är skogsbonde från Vimmerby som även arbetar som bankman där han agerar rådgivare till skog- och lantbruksbönder. Han beskriver sig själv som glad, lättsam, ärlig och omtänksam och gillar musik.

Foto: TV4 / TV4

Susanna, 27 år

Susanna är mjölkbonde från Valdermarsvik som gillar när det händer saker runt henne. Hon söker någon att dela vardagen med och hitta på spontana äventyr med. Hon älskar att dansa, sjunga och stå på scen. När hon inte jobbar på gården är hon showartist.

Foto: TV4 / TV4

Simon, 26 år

Simon är mjölkbonde från Öland som längtar efter fru och barn. Han säger själv att han är omtänksam, snäll, humoristisk och spontan.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer:Källa: De söker kärleken i ”Bonde söker fru” – Expressen