Clearly Gone fungerar det och hur doserar ni? Andra tips och tricks är välkomna!


God kväll, jag har lidit av fet hud och finnar kvisslor och mycket talg i mitt skinn sen tonåren, jag har vid ett tillfälle sökt för det på vårdcentralen ( och jag söker aldrig hjälp för något om jag inte har brutit ben) och blev nonchalerad med orden "Det finns dom som har mycket värre hudbesvär en dig! " Jag är 30+ idag och har fortfarande dessa problem med finnar varje dag blämmor bölder i ansikte och som blivit mycket i hårbotten och nacke dom senaste fem åren, jag är så förbannat trött på det här, det är ett stadie man ska gå igenom några år på högstadiet och sen får det vara någorlunda bra men jag lider av den här skiten en idag. SÅ nu har jag beställt hem något mirakelmedel som säkert bara är vanlig vitaminB5 men jag köpte dom ändå från Clearly Gone då jag googlat fram lite att folk fått hjälp av dom. Så vad säger ni på Flashback har ni provat Clearly Gone och har det fungerat och hur har ni doserat, på burken står det att man ska ta 7 kapslar 2 gr/dag :o Input är varmt välkommen.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Clearly Gone fungerar det och hur doserar ni? Andra tips och tricks är välkomna!