Camilla Läckbergs stora förändring


Från brunett till blondin. Här är Camilla Läckbergs nya förvandling.
”Glammig början på dagen”, skriver deckardrottningen på Instagram.Camilla Läckberg, 42, är inte bara en av Sveriges mest kända och bästsäljande författare – hon är också en fena på sociala medier. I bloggen Stjärnfamiljen berättar hon och fästmannen Simon Sköld, 29, om sitt liv.
Camilla Läckberg är också mycket aktiv på Instagram och det är där hon har delat med sig av bilder på sin senaste förvandling – deckardrottningen har gått från brunett till blond.
På en av bilderna, där Camilla Läckberg visar upp sin nya frilla, skriver hon:
Glammig början på dagen. Omslagsplåtning med smink och hår av fabulösa Linda Fernström. Dock enbart bihang i dag till Simon då det gällde hans bok, där jag ju bara varit ‘försöksobjektet’.
Boken i fråga heter ”Träning för latmaskar” och ges ut vecka 52.
”Är verkligen oerhört viktigt för mig att det framgår att det är hans bok inte vår! Han har pitchat sin idé för förlaget, skrivit, strukturerat, planerat, redigerat – tillsammans med förlaget. Jag har inte varit delaktig mer än att jag följt hans träningsinstruktioner, blivit plåtad, plus skrivit några av texterna. Och peppat o hejat på! Men skulle kännas förfärligt att få cred för något jag inte gjort. Boken är hans baby”, skriver Camilla Läckberg.


LÄS MER: Läckberg om Skölds bok: Oerhört viktig

Bland kommentarerna hyllas Camilla Läckberg för sin nya frisyr.
”Vad fin du är”, skriver en person.
”Så fin baby”, skriver en annan.
”Asså du är så fantastiskt vacker i alla lägen. En naturlig skönhet. Blir lite avis emellanåt”, skriver en tredje person.


LÄS MER: Läckberg: Jag tycker bebistiden suger

Camilla Läckberg och Simon Sköld har tillsammans dottern Polly. Sedan tidigare har Camilla Läckberg tre biologiska barn och två bonusbarn.

Läs mer:


Cred & Källa: Camilla Läckbergs stora förändring