Brad Pitts avslöjande inspelningar av Jolie


Brad Pitt tar upp kampen mot Angelina Jolie om deras barn.
Enligt The Sun ska Brad ha flera, avslöjande ljudinspelningar av Angelina som kan få henne att förlora vårdnaden.
– Vi tror att de här inspelningarna av Angelina existerar och att de kommer att explodera som dynamit mot henne om de kommer ut offentligt, säger en uppgiftslämnare till tidningen.Det var i mitten av september som beskedet kom: Brad Pitt, 52, och Angelina Jolie, 41, skiljer sig från varandra. Jolie, som är den som begärt skilsmässa, kräver ensam vårdnad om de sex barnen, medan Brad endast ska ha tillåtelse att besöka dem. Angelina Jolie har också uppgett att Brad har ”aggressions- och missbruksproblem”.
Men nu tar Brad Pitt upp kampen mot Angelina Jolie. Enligt uppgifter till The Sun ska Brad nämligen ha flera ljudinspelningar av Angelina som han planerar att släppa. Enligt tidningen ska inspelningarna ha ”förödmjukande” innehåll och kan förstöra Angelina Jolies chanser att vinna ensam vårdnad.
– Vi tror att de här inspelningarna av Angelina existerar och att de kommer att explodera som dynamit mot henne om de kommer ut offentligt, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

LÄS MER: Brad Pitt friad från misstankar
Brad Pitts drag mot Angelina Jolie
Inspelningarna, vars innehåll fortfarande är hemligt, blir Brad Pitts första motdrag i den juridiska striden. Detta efter att Angelina Jolies advokater tidigare meddelat att de ska bevisa att Pitt har slagit barnen.
– Ingen vill spela spelet så fult, det är inte bra för barnen, men Angelina och hennes advokater är helt bestämda kring att skämma ut Brad bara för att hindra honom från att få gemensam vårdnad, säger uppgiftslämnaren.
Brad Pitt friades förra veckan från Angelina Jolies anklagelser kring att ha misshandlat sonen Maddox, efter att situationen utretts av socialarbetare från Los Angeles avdelning för barn- och familjeärenden.

LÄS MER: Brad Pitt och Angelina Jolie skiljer sig
Brad Pitts förslag till Angelina Jolie
Enligt The Sun ska Brad Pitt också ha föreslagit för Angelina Jolie att de kunde förhandla kring vårdnaden på egen hand i stället för i en rättegång, men att hon inte gått med på det.
– Brad har gjort det tydligt att han vill nå en mogen överenskommelse, i stället för att kasta skit på varandra offentligt, säger uppgiftslämnaren.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Brad Pitts avslöjande inspelningar av Jolie