Bonden Stefan i Farmen – TV4


Just nu rullar Farmen och vore det inte att det spelades in i Småland så hade ni fått se bonden Stefan Hildingsson från Bonde söker fru i rutan. Han blev nämligen tillfrågad att ta över efter Gutta. Nog hade det väl varit underbart!

Jag lärde känna Stefan för två år sen och han är så fin! Kär och lycklig med sin Hanna och en person jag tycker mycket om. Han ringde igår och då pratade vi både Farmen och Lets Dance – som också visat intresse för Stefan. Han har ju mycket att så klart – precis som alla bönder och med djur på gården är det ju svårt komma ifrån nån längre tid.

Fångarna på fortet kunde han roligt nog hänga med på…

Han och Hanna följde också med mig på En natt på slottet. Glad för det. Skillnaden är förstås att dessa program spelats in på bara några dar medan Farmen ju pågår i ett par månader.

Synd för den här killen vill man ju ha mer av eller hur!? Igår när vi pratade berättade Stefan att han har en underbar gammal Hälsingegård i närheten som hade passat perfekt för Farmen så vi får väl spela in ett extra program där med en skön vinterversion