Bonde Söker Fru-Leonora och Louise har gjort slut – QX.se


Hon hoppade av Bonde söker fru för att hon redan hittat kärleken. Men nu är kärlekssagan slut för Leonora Vilhelmson och hennes Louise Eriksson. Det bekräftar Leonora på sin blogg.

Leonora, som just nu befinner sig i USA för att springa New York Marathon, skriver att det inte blev den resa hon hoppats på.
Jag har så mycket sorg inom mej och jag trodde i min enfald att jag skulle åka iväg och springa mitt tionde Marathon, nykär, lycklig och full av framtidstro. Jag är inte där, jag är väldigt långt därifrån.”

Leonora, som har med dottern Mollie på resan, skriver att hon nu vill bli lämnad ifred och stänger av sin telefon. ”Jag behöver faktiskt inte ens vara nåbar för mina vänner. Dom kommer förstå mej för det är så riktiga vänner fungerar.”

Leonora skriver också att hon gråter mycket men att hon ändå lyckas se allt det vackra, och att hon vet att det tar tid att läka.

Bonde söker frus programledare Linda Lindorff säger till Aftonbladet:
– Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis.

Leonora och Louise hittade varandra snabbt efter att Louise var en av de som skrev brev till Leonora inför programmet. Kvinnorna fick snabbt en speciell kontakt och valde att se var kärleken tog dem utanför kameralinserna. Så sent som i oktober berättade Leonora för QX att hon såg positivt på framtiden och att vi kunde förvänta oss ”överraskningar” senare i höst.

Nu blev det istället en överraskning av helt fel karaktär och vi är ledsna att vi inte får följa tjejernas kärlekssaga i fortsättningen.

Läs mer:Källa: Bonde Söker Fru-Leonora och Louise har gjort slut – QX.se